lauantai 4. heinäkuuta 2015

Juhlat


Meillä vietettiin lauantaina erään 30 vuotis juhlia. Tukkaa vähän kiharsin ja päälle puin uuden mekon. Mekko oli hurjan iso vaikka piti sopia s kokoisille, pienensin sitä itse ennen juhlia. Muuten mekko oli mukava ja hyvän pituinen, kun pikku neidin perässä sai taas kontata pitkin poikin. Samasta nettikaupasta tilasin muutaman topin, mutta nuo lähtivät palautukseen. Eivät istuneet yhtään.




Olen varmasti maininnut ennekin että en osaa leipoa. Ensimmäisen kakun tein Ihmeen 1v synttäreille ja tässä nyt toinen. Yllätteän tämä kakku oli menestys ja sai paljon kehuja mausta. Ulkonäkö ei ole kovin kaunis, mutta väliäkös sillä ja kakun koristelua on kiva harjoitella. Ehkä viiskymppisille ulkonäkökin on hyvä :)


Juhlat meni hyvin. Tarjottavat maistui, lapsilla oli kivaa ja aikuiset pelaili. Ihme nautti kun läheisiä ihmisiä oli useampi yhtä aikaa kylässä. Ainoa mikä harmitti etukäteen, oli vieraiden vähyys. Juhliin oli kutsuttu aika paljon vieraita, mutta todella moni ei tullut, yli puolet kutsutuista ei tullut. Mutta päivä oli tosi kiva ja tämä määrä vieraita oli juuri sopiva. Ehti kaikkien kanssa jutella hyvin ja oli mukavan leppoisaa.

Tyttö oli kuin perhonen, niin suloinen.




2 kommenttia:

  1. heippa :) tulin tänne vastaamaan sun kommenttiin :) mä en oikein tiedä noista arvoista yhtään mitään. tai tietäisin varmaan jos olisin kunnolla kuunnellut, mutta menin jotenkin pienesti shokkiin ja mieleeni jäi vain se, että joku arvo pitäisi olla 15 ja se oli 11. Tänään käytiin verikokeissa ja huomenna soitellaan tuloksista, mutta voi olla, että en saa heitä huomenna kiinni (kesä sekoittaa kaiken), mutta joka tapauksessa tällä viikolla selviää heti kun saan heidät soittamalla kiinni :D

    aada käytti tuttia, mut nyt on 4 päivää ollut ilman tuttia, kun se tutti oli aika turha meillä. ei se koskaan aadaa oikein rauhoittanut tai juu pienenä vauvana, mut ei enää isompana :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos vastauksesta. Jos haluat jutella aiheesta lisää niin laita vaikka sähköposti tai jotain. Tiedän aiheesta aika paljon :)

    VastaaPoista